Muž uviazol v Londýne v kanalizácii, na vyslobodenie čakal tri dni

NETKY.SK • 15 Február 2018, 18:18 • 2 min
Muž uviazol v Londýne v kanalizácii, na vyslobodenie čakal tri dni

Do nepríjemnej situácie sa dostal nemenovaný 48-ročný muž, ktorý minulý týždeň uviazol v kanalizačnej sieti na okraji Londýna a nemohol nájsť cestu von. Podľa jeho vlastných slov sa tam dostal 5. februára, čo by znamenalo, že v podzemí strávil celé tri dni. Jeho volanie o pomoc bolo nakoniec vyslyšané skrz kanalizačný poklop.

slovakia

left justify in out

Nemenovaný muž uviedol, že sa pod ním prepadol kanál, píše server Novinky.cz. Z kanalizácie sa vraj nebol schopný dostať, a tak začal v podzemných chodbách hľadať alternatívny východ. To sa však ukázalo ako najnešťastnejšie riešenie, pretože blúdil kanalizačnou sieťou celé tri dni a nachodil takmer desať kilometrov.

 

Vyslobodili ho nakoniec minulý štvrtok potom, čo ľudia počuli jeho volanie o pomoc a privolali na miesto políciu, ktorá ho vytiahla. 

 

"Bolo to veľmi zvláštne. Ten muž bol neuveriteľne špinavý a vyzeralo to, že na sebe nemá ani topánky. Pôsobil strašne zmätene," povedala Daily Mailu jedna zo svedkýň Stephanie Noeová.

 

"Keď ho vytiahli hore, prvé, čo chcel, bola cigareta," povedala ďalšia svedkyňa Sam Palmerová.

 

Podľa informácií polície muža previezla záchranka do nemocnice, kde ho ošetrili, pretože mal poranenú nohu a bol mierne podchladený.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies