Muž uverejnil bizarný inzerát, ktorým pobavil internet: Toto chce predať!

NETKY.SK • 13 Jún 2018, 17:00 • 2 min
Muž uverejnil bizarný inzerát, ktorým pobavil internet: Toto chce predať!

Na internete sa dnes už dá kúpiť takmer čokoľvek.

slovakia

left justify in out

Internetové bazáre sú dnes veľmi populárne. Pokiaľ máte doma niečo, čo už nepoužívate, viete to pekne speňažiť a ešte aj niekoho potešiť. Je to nie len ekonomický, ale aj ekologický spôsob, ako sa dostať k niečomu, čo potrebujete. Nedávno sa však medzi ponukami na predaj nábytku a domácich potrieb objavil inzerát, ktorý bol tak trochu z iného súdka.

 

Stewart Knox si zlomil nohu, a tak musel byť doma a nemohol sa pohybovať. Samozrejme, že sa nudil. Nakoľko má rád humor a ako sám hovorí, smiech všetko vylieči, rozhodol sa pobaviť ľudí na internete. Na základe rozhovoru s jeho malým synom sa rozhodol, že na internet uverejní inzerát na predaj neviditeľného plášťa Harryho Pottera. Text znel: „Predám môj neviditeľný plášť. Pripájam jednu fotografiu plášťa a druhú v prezlečení. Je modrej farby, veľkosti 42, má 15 palcový golier a dve vnútorné vrecká. Stále má štítky, bol nosený len niekoľkokrát a predávam ho, lebo je mi tesný na hrudníku. Nepremeškaj túto výhodnú cenu,“ pričom ju stanovil na 200 libier.

 

Pod jeho príspevkom okamžite začali pribúdať pobavené komentáre, no na jeho prekvapenie, písali mu aj „vážni“ záujemcovia, teda takí, ktorí si skutočne mysleli, že ide o reálny predajný artikel. Tým len povedal, že plášť momentálne nemôže nájsť, ale akonáhle sa mu to podarí, hneď ich kontaktuje.

 

img

Zdroj: Facebook



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies