Muž utiekol pred prevozom na psychiatriu, pátra po ňom polícia

NETKY.SK • 27 Máj 2014, 16:25 • 2 min
Muž utiekol pred prevozom na psychiatriu, pátra po ňom polícia

BRATISLAVA - Polícia žiada verejnosť o pomoc pri pátraní po nezvestnom 33-ročnom Slavomírovi Petrákovi z obce Kuchyňa. Pred dvoma dňami (25.5.) o 11.00 h utiekol z miesta bydliska.

slovakia

left justify in out

Mal byť vtedy totiž prevezený sanitkou na psychiatrické oddelenie. TASR o tom informoval bratislavský krajský policajný hovorca Michal Szeiff.

 

Muža podľa hovorcu naposledy videli v blízkosti vojenského výcvikového priestoru pri letisku. "Ak by bol menovaný videný, je potrebné vyrozumieť políciu, nakoľko sa bojí pomoci aj od blízkych ľudí," vysvetlil hovorca. 

 

Muž je približne 183 centimetrov vysoký, štíhlej športovej postavy, má modré oči a krátke hnedé vlasy. Oblečené mal čierne tričko so žltým znakom a šedé tepláky na boku s bielym nápisom "DANCER". 

 

Akékoľvek informácie, ktoré by mohli viesť k vypátraniu nezvestnej osoby, môžu obyvatelia oznámiť na číslo polície 158, prípadne osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona