Muž ukradol z rodinného domu viac ako 10-tisíc eur, hľadá ho polícia!

NETKY.SK • 21 November 2014, 13:09 • 2 min
Muž ukradol z rodinného domu viac ako 10-tisíc eur, hľadá ho polícia!

BÁNOVCE NAD BEBRAVOU - Bánovskí policajti žiadajú občanov o pomoc pri zisťovaní totožnosti neznámeho muža, ktorý ešte 15. novembra približne o 12.45 h vošiel do rodinného domu na ulici 9. mája v Bánovciach nad Bebravou, odkiaľ ukradol 10.900 eur.

slovakia

left justify in out

Muž vošiel cez neuzamknutú bránu a neuzamknuté vchodové dvere do kuchyne, kde sa nachádzal 88-ročný muž. Starčekovi povedal, že mu doniesol preplatok za elektrinu, následne využil jeho nepozornosť a zo spálne z drevenej skrinky odcudzil spomínanú hotovosť.
     

Páchateľ je vysoký asi 165 až 175 cm, zavalitej postavy s výraznejším bruchom. Má čierne krátke vlasy, tmavé oči a okrúhlu tvár. Vyzerá na približne 55 až 60 rokov.
     

Poverený policajt Obvodného oddelenia Policajného zboru z Bánoviec nad Bebravou už začal voči tomuto mužovi trestné stíhanie vo veci prečinu krádeže, pričom mu hrozí trest odňatia slobody na šesť mesiacov až tri roky. 
     

Akékoľvek informácie môžu občania oznámiť na známom telefónnom čísle 158.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona