Muž ukradol kozmetiku za päť eur, hrozia mu dva roky

NETKY.SK • 17 Február 2015, 12:49 • 2 min
Muž ukradol kozmetiku za päť eur, hrozia mu dva roky

BRATISLAVA - Obvineniu z krádeže čelí 38-ročný Ladislav z okresu Púchov, za krádež kozmetiky za päť eur mu hrozia dva roky za mrežami.

slovakia

left justify in out

Ako ďalej agentúru SITA informoval bratislavský policajný hovorca Michal Szeiff, obvinený kradol v pondelok 16. februára o 10:00 v jednej z predajní na Dunajskej ulici v Bratislave, vzal dva kusy kozmetiky. Tie si následne vložil do čiapky, s ktorou prešiel bez zaplatenia cez pokladničnú zónu, kde ho však zastavil pracovník SBS.

 

Privolaná polícia muža zatkla a lustrovaním zistila, že muž za posledný rok podobný priestupok už spáchal. Hliadka ho po vykonaní potrebných úkonov previezla do cely policajného zaistenia. Vec polícia rieši v tzv. super rýchlom konaní, pričom mužovi hrozí v prípade preukázania viny trest odňatia slobody na dva roky.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies