Muž stratil letenku a po 19 rokoch ju našiel: Takúto reakciu aeoliniek však nikto nečakal

NETKY.SK • 5 Február 2018, 15:30 • 2 min
Muž stratil letenku a po 19 rokoch ju našiel: Takúto reakciu aeoliniek však nikto nečakal

Zábudlivý Američan sa aerolíniám postaral o mimoriadne pozitívnu reklamu.

slovakia

left justify in out

John Walker mal pred viac ako 19 rokmi letieť na svadbu svojho brata z Nashvillu do Sacramenta. Svoju letenku však nedopatrením stratil a do lietadla, v ktorom mal zaplatené a zarezervované svoje miesto nenastúpil. Z tohto dôvodu sa domáhal náhrady sumy za tento let. Vtedy ho aerolínie upovedomili o tom, že takúto refundáciu nemôžu uskutočniť, avšak môžu mu poskytnúť takú kompenzáciu, že kedykoľvek svoj palubný lístok nájde, môže si ho vymeniť za iný let v rovnakej sume. To ale netušili, že sa tak stane o takmer dve dekády neskôr.

 

Stratenú letenku John našiel pri hľadaní iných dokumentov. Bola zapadnutá za posteľou aj s vyjadrením aerolínii o možnej výmene. Rozhodol sa preto, že to využije. Spoločnosť s tým mala zozačiatku technický problém, nakoľko letenka bola papierová a tie na lety už dávno nevyužívala. Nakoniec však našli spôsob, ako klientovi škodu nahradiť aj napriek tomu, že spomínané vyjadrenie nebolo právne záväzné.

 

Unikátna situácia, o ktorej informovali sociálne siete sa tak stala pre aerolínie veľmi pozitívnou reklamou.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies