Muž spôsobil nehodu na D1: Namerali mu až 4,12 promile

NETKY.SK • 27 Júl 2015, 06:23 • 2 min
Muž spôsobil nehodu na D1: Namerali mu až 4,12 promile

BRATISLAVA - Polícia vyšetruje okolnosti dopravnej nehody, ktorá sa dnes stala po 15:15 v Bratislave na diaľnici D1 za Prístavným mostom v smere do Trnavy.

slovakia

left justify in out

Ako informovala bratislavská policajná hovorkyňa Lucia Mihalíková, 35-ročný vodič osobného automobilu Peugeot Partner z doposiaľ presne nezistených príčin narazil do vozidla Opel Insignia s nemeckým evidenčným číslom. Peugeot následne opakovane narazil do zvodidiel a ostal prevrátený na pravom boku.


Opel po náraze zostal otočený v protismere. Pri nehode sa nikto nezranil. Vodičovi Peugeotu následne namerali 4,12 promile alkoholu. Polícia tiež zistila, že mužovi navyše už dávnejšie odobrali vodičské oprávnenie. Pri dopravnej nehode vznikla škoda na zvodidlách v dĺžke približne 39,3 metra. Škodu na vozidle Peugeot odhadli na 1 000 eur, na vozidle Opel je škoda 5 000 eur.

img




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies