Muž si vo vlaku nabil telefón, policajti ho zatkli

NETKY.SK • 14 Júl 2015, 07:52 • 2 min
Muž si vo vlaku nabil telefón, policajti ho zatkli

LONDÝN – Verte, alebo nie, ale v Londýne zadržali muža, po tom ako si vo vlaku nabíjal telefón.

slovakia

left justify in out

Štyridsaťpäťročný umelec Robin Lee, použil zásuvku vo vlaku, aby si napbil svoj iPhone na „5 minút“ počas jeho cesty z Hackney Wick na Camden Road.

 

Na platforme ho zadržala policajtka s tým, že eletrinu bral ilegálne. Zatkla ho, umiestnila do auta a previezla na stanicu britskej trensportnej polície v Islingtone.

 

„Povedala, že kradnem elektrinu a stále tvrdila, že je to zločin. Prišli sme na stanicu, a tam boli štyria policajti. Zakričala na nich: „Tento muž kradol elektrinu a musí byť zatknutý,“ opisoval Robin kurióznu, ale veľmi nepríjemnú situáciu.

 

Krádež elektriny je v Británii technicky zločin podľa 13. sekcie zákonu o zločine z roku 1968. Odsúdený môže dostať až 5 rokov za mrežami. Avšak ide o závažnejšie zločiny, ako napríklad obídenie elektrometra a pod.

 

„Muž sa pri kontakte s políciou správal agresívne. Krátko po 15.30 45-ročný muž z Islingtonu bol zadržaný pre podozrenie z krádeže elektriny. Krátko po zadržaný bol však prepustený,“ napísala britská transportná polícia vo svojom oficiálnom stanovisku.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona