Muž si vložil 20-centimetrového úhora do konečníka, aby vyzdravel! Čo nasledovalo?

NETKY.SK • 2 August 2021, 13:13 • 2 min
Muž si vložil 20-centimetrového úhora do konečníka, aby vyzdravel! Čo nasledovalo?

Muž v Číne mal dlhodobú zápchu. Chcel sa vyliečiť, a tak urobil neuveriteľnú vec!

slovakia

left justify in out

Pacient bojoval so zápchou veľmi dlhú dobu dobu a myslel si, že keď sa mu do tela dostane živé zviera, problém sa vyrieši. Dopočul sa o jednom ľudovom lieku, no veľmi rýchlo zistil, že to bola hlúposť.

 

img

 

Ako to urobil?

Cez análny otvor si do brušnej dutiny vpustil 20 centimetrov dlhého úhora. Toto stvorenie však preplávalo hrubé črevo a následne prerazilo do brucha, čo bolo mimoriadne bolestivé. Muž sa však hanbil ísť do nemocnice.

 

Prečítajte si: Chcete spoznať tajomstvo podivného červeného snehu?

 

Lekári boli v šoku

Nakoniec zmenil názor, pretože bolesti boli veľmi silné. Lekári v nemocnici urobili vyšetrenia. Boli v šoku, keď zistili, že úhor stále žije! Uskutočnili operáciu a úhora odstránili. Chirurgovia mu povedali, že keby sa nedostavil do nemocnice, mohla byť situácia oveľa horšia. Ak by sa totiž baktérie dostali z hrubého čreva do brucha, mohol by dostať hemolýzu a zomrieť.

 

Aj keď sa do zdá smiešne, nie je to úplne neobvyklé

Minulý rok urobil to isté jeden päťdesiatnik, tentoraz však so 40-centimetrovým úhorom. Pokúšal sa taktiež vyliečiť zápchu, ale skončil s bolesťami brucha z úhora v nemocnici Dongguan Huangjiang v čínskom Guangdongu. „Mali sme podozrenie z CT vyšetrenia, že v jeho brušnej dutine bol cudzí predmet ,“ povedal doktor Li pre čínske médiá. Úhor sa dostal do brušnej dutiny, no keď ho lekári vytiahli, už bol  mŕtvy. Muž sa až niekoľko dní po operácii priznal, že si ho tam umiestnil dobrovoľne.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona