Muž si pomýlil medúzu s prsným implantátom, dal ju polícii

NETKY.SK • 30 November 2016, 14:09 • 2 min
Muž si pomýlil medúzu s prsným implantátom, dal ju polícii

SYDNEY - Istý Austrálčan priniesol na políciu v meste Maroochydore v štáte Queensland medúzu, ktorú si pomýlil s prsným implantátom.

slovakia

left justify in out

Nemenovaný muž si myslel, že jeho objav je dôkazom možného utopenia sa alebo vraždy, a tak ho priniesol na miestnu policajnú stanicu. Tam však jeho predpoklad vyvrátili. "Všetci členovia zboru na stanici v Maroochydore boli v strehu, keď znepokojený občan nahlásil možnú vraždu. Počas vyšetrovania však odhalili, to čo predpokladali. Objekt bol vskutku medúza," uviedli zástupcovia austrálskej polície v stanovisku.

 

Podľa Colina Sparkesa z organizácie Surf Life Saving Queensland bol mužov objav s najväčšou pravdepodobnosťou medúza druhu Catostylus mosaicus, ktorá je pre more v oblasti Queenslandu typická. Jej popálenie je dráždivé, ale pre človeka nepredstavuje nebezpečenstvo. "Jej chápadlá pravdepodobne odniesla vlna alebo ich zjedla ryba," vyjadril sa Sparkes na margo živočícha, ktorého dostala polícia.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies