Muž si po krádeži alkoholu trúfol aj na policajnú hliadku

NETKY.SK • 15 Február 2016, 14:04 • 2 min
Muž si po krádeži alkoholu trúfol aj na policajnú hliadku

BRATISLAVA – Začal krádežou alkoholu a pokračoval útokom na policajnú hliadku. Za to môže 33-ročný Martin z okresu Galanta teraz skončiť až na osem rokov za mrežami.

slovakia

left justify in out

V súčasnosti už obvinený muž rozbil v nedeľu (14.2.) v skorých ranných hodinách výklad na jednej z predajní na Špitálskej ulici v Bratislave. Zobral si odtiaľ 12 fliaš vína. "Svojím konaním spôsobil škodu vo výške viac ako 300 eur," uviedol hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru (KR PZ) v Bratislave Michal Szeiff. Ako dodal, obvinený muž spôsobil škodu aj v predajni potravín na Námestí 1. mája, kde okrem alkoholu nepohrdol ani zákuskami vo vitríne. Fyzicky tiež inzultoval predavačku.

 

Privolaná policajná hliadka našla násilníka v blízkosti potravín. Muž sa začal správať agresívne aj voči policajtom, okrem verbálnych útokov na nich zaútočil drevenou palicou. Napokon sa dal na útek a schoval sa v sklade potravín.

 

"Odtiaľ na policajtov opätovne zaútočil, tentoraz rozbitou sklenenou fľašou. Policajti museli voči mužovi použiť donucovacie prostriedky," informoval Szeiff.

 

Ak 33-ročnému Martinovi preukážu vinu z prečinu krádeže, zločinu lúpeže a zločinu útoku na verejného činiteľa, hrozí mu odňatie slobody na tri až osem rokov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies