Muž si chcel dať spraviť obriezku, zobudil sa bez penisu!

NETKY.SK • 25 Júl 2014, 10:29 • 2 min
Muž si chcel dať spraviť obriezku, zobudil sa bez penisu!

MONTGOMERY – Muž z amerického štátu Alabama podal na sú žalobu, v ktorej uvádza, že išiel na obriezku a keď sa zobudil zistil, že nemá penis.

slovakia

left justify in out

Johnny Lee Banks mladší išiel na rutinnú obriezku v medicínskom centre Princeton Baptist, kde mu chirurgovia omylom amputovali penis.

 

V žalobe, ktorú podal Banks so svojou manželkou Zeldou sa píše, že nikto z lekárskeho tímu mu nepodal vysvetlenie, prečo mu penis amputovali a pred operáciou mu neoznámili, že obriezka môže skončiť amputáciou.

 

„Keď sa žaloba zobudil po chirurgickom zákroku, jeho penis bol amputovaný,“ píše sa v žalobe. „Žalobcovia nikdy nedali súhlas na kompletnú ani na čiastočnú amputáciu penisu,“ pokračuje obžaloba.

 

Muž obviňuje nemocnicu, dve kliniky a dvoch doktorov, ktorí sú údajne zodpovední za zanedbanie lekárskej starostlivosti a nevyhľadanie pomoci pri komplikáciách, ktoré sa vyskytli počas zákroku.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies