Muž sedel pred spálňou manželky dlhé dni, jeho dôvod vás dojme

NETKY.SK • 28 Apríl 2017, 19:57 • 2 min
Muž sedel pred spálňou manželky dlhé dni, jeho dôvod vás dojme

Opora v partnerovi je nenahraditeľná vec. Niektoré manželské páry svoj sľub „v dobrom i v zlom“ naozaj dokážu dodržať aj roky po svadbe.

slovakia

left justify in out

John Newman sa posadil pred dvere spálne, kde ležala jeho manželka, a strávil tam niekoľko dní.

 

Väčšine z vás pravdepodobne hneď napadlo, že ho vyhodila z izby v zápale hádky. Dôvod je ale absolútne  iný a isto vás dojme.

 

Marci (49) v októbri minulého roka diagnostikovali rakovinu štítnej žľazy. Po chirurgickom odstránení nádoru podstúpila päťdňovú liečbu rádioaktívnym jódom, čím lekári zničili všetky rakovinové bunky. Niekoľko dní potom ale musela ostať úplne izolovaná od ľudí, aby svoju rodinu nevystavila rádioaktívnemu žiareniu. 

 

Milujúci manžel ju ale na samotke nenechal a celý čas bol najbližšie ako vedel, aj keď to znamenalo sedieť za dverami.

 

Ich 17-ročná dcéra Mackenna toto silné puto zachytila na fotografiu a pustila ju do sveta (na internet). Tam sa rýchlo rozšírila a dojala srdcia tisícok ľudí.  

 

 

"V prvý deň sa môj otec posadil vonku na záhrade a rozprával sa s mamou cez okno. Posledné dva dni si postavil pred dvere spálne malý stolík a neustále sa jej venoval, aby nezostala sama," napísala Mackenna. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies