Muž sa vlámal do ZOO a brutálne zabil opicu

NETKY.SK • 17 Máj 2013, 07:03 • 2 min
Muž sa vlámal do ZOO a brutálne zabil opicu

BOISE - Muž obvinený z vlámania sa do zoologickej záhrady v americkom meste Boise a brutálneho zabitia mačiaka husárskeho strávi za mrežami asi jeden rok, pričom tam bude musieť absolvovať aj liečebný program. Informovala o tom vo štvrtok agentúra AP.

slovakia

left justify in out

Inkriminovaného 21-ročného Michaela Watkinsa poslal súd do väzenia za trestný čin, ktorého sa muž dopustil vlani 17. novembra v zoologickej záhrade Boise Zoo v americkom štáte Idaho. Watkins pred vynesením rozsudku poskytol krátke stanovisko, v ktorom sa za svoj skutok ospravedlnil.


Žiadosť jeho obhajcu o udelenie podmienky súd zamietol. Namiesto toho Watkinsovi hodlá uložiť trest primeraný jeho činu, ktorý mu umožní zmeniť sa k lepšiemu. Mladého muža obvinili z lúpeže a týrania zvierat, ktoré sa v štáte Idaho považuje iba za priestupok. Po ukončení liečebného programu súd môže prehodnotiť jeho odsúdenie.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies