Muž sa vlámal do chát v Bezovci, býval v nich a kradol

NETKY.SK • 11 Január 2016, 12:08 • 2 min
Muž sa vlámal do chát v Bezovci, býval v nich a kradol

STARÁ LEHOTA - Z prečinov porušovania domovej slobody, poškodzovania cudzej veci a krádeže obvinil policajný vyšetrovateľ z Nového Mesta nad Váhom 46-ročného muža z okresu Topoľčany.

slovakia

left justify in out

Od 19. októbra do 17. novembra 2015 bez povolenia obýval chatky v rekreačnej oblasti Bezovec v katastri obce Stará Lehota v okrese Nové Mesto nad Váhom. TASR o tom dnes informoval trenčiansky krajský policajný hovorca Pavol Kudlička.

 

"Obvinený neoprávnene vnikol celkovo do troch chát, pričom v dvoch z nich opakovane prespával, varil si tam jedlo z dostupných potravín, odcudzil rôzny alkohol, potraviny a ďalekohľad," uviedol k prípadu Kudlička.

 

Ako ďalej priblížil, počas svojho neoprávneného pobytu muž poškodil aj rôzne zariadenie chát, okrem iného rozbil lampáš, poškodil hrnce či poklop na WC. "Majiteľom chát spôsobil celkovú škodu približne 1000 eur. V prípade dokázania viny mu hrozí trest odňatia slobody na jeden až päť rokov," dodal.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies