Muž sa v Prešove vymočil na policajné auto, hrozia mu tri roky!

NETKY.SK • 24 Apríl 2014, 11:45 • 2 min
Muž sa v Prešove vymočil na policajné auto, hrozia mu tri roky!

PREŠOV – Prešovskí policajti začali v stredu (23.4.) trestne stíhať 31-ročného muža z Nižnej Šebastovej, ktorý sa v pondelok (21.4.) podvečer na Hlavnej ulici v Prešove vymočil na prednú kapotu zaparkovaného policajného auta.

slovakia

left justify in out

Dolapiť muža nebol problém, pretože okoloidúci ho natočil na mobil a video zverejnil na internete. „Z tohto konania náhodný svedok zhotovil kamerový záznam. Odvážlivca polícia okamžite stotožnila, muž bol vypátraný, zadržaný a umiestnený do cely policajného zaistenia. Muž sa k činu priznal a konanie oľutoval, no na prednej kapote auta je okrem nápisu Polícia zobrazené aj logo Policajného zboru so štátnym znakom Slovenskej republiky. Zákon stanovuje trestnú sadzbu v takomto prípade až tri roky väzenia,“ informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Jana Migaľová. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies