Muž sa predávkoval Viagrou, museli mu amputovať penis!

NETKY.SK • 24 September 2013, 11:59 • 2 min
Muž sa predávkoval Viagrou, museli mu amputovať penis!

BOGOTÁ – Starnúci Rómeo spravil tú najväčšiu chybu vo svojom živote. Kolumbijský farmár Gentil Ramírez Polanía si vzal na raz až príliš veľa tabletiek Viagry.Kvôli neznesiteľnej boleti mu lekári amputovali penis!

slovakia

left justify in out

Polanía si vzal viac tabletiek ako je predpísaná dávka preto, aby ohúril svoju partnerku. „Lieky som užil v nedeľu o siedmej hodine večer, ale o deviatej som pociťoval tak neznesiteľnú bolesť, že som požiadal suseda, aby ma vzal do nemocnice,“ povedal farmár. Po príchode do nemocnice sa jeho situácia nijako nezlepšila. „Povedali mi, že s tým nemôžu nič urobiť a poslali ma domov. Bolesti sa však zhoršili,“ opísal svoju nepríjemnú skúsenosť Polanía.

Úbohý farmár takto vydržal niekoľko dní, no potom sa rozhodol, že musí ísť do nemocnice. „Genitálie som mal celé modré, tak som sadol na autobus a išiel do väčšej nemocnice,“ prezradil Polanía. Po príchode do nemocnice mu doktor oznámil, že kvôli rozširujúcemu sa zápalu a gangréne mu musia amputovať penis. „Pacientovi sme museli amputovať penis a teraz je v stabilizovanom stave,“ povedal doktor pre noviny La Nacion.

Jedným z vedľajších účinkov liekov na erekciu je aj dlhodobá a bolestivá erekcia. V takomto prípade treba vyhľadať lekára do 24 hodín, inak hrozí trvalé poškodenie penisu. Okrem toho tieto lieky môžu spôsobiť aj infarkt, a preto ich užívanie treba konzultovať s lekárom.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies