Muž sa pokúsil vojsť do kokpitu počas letu z Dubaja do Štokholmu

NETKY.SK • 2 Február 2014, 14:10 • 2 min
Muž sa pokúsil vojsť do kokpitu počas letu z Dubaja do Štokholmu

ŠTOKHOLM - Polícia na letisku Arlanda vo švédskej metropole Štokholm zatkla muža, ktorý sa dnes pokúsil vojsť do kokpitu počas letu z Dubaja do Štokholmu. Informovala o tom tlačová agentúra AP.

slovakia

left justify in out

Policajný hovorca Albin Näverberg uviedol, že posádka na palube lietadla muža spútala ešte počas letu a odovzdala ho polícii, keď stroj pristál v Štokholme.

Hovorca spoločnosti Swedavia, ktorá má letisko v prevádzke, informoval, že muž sa pokúsil vojsť do kabíny pilotov počas letu aerolínií Emirates. Tie majú sídlo v Dubaji v Spojených arabských emirátoch (SAE).

Policajný hovorca Näverberg vyhlásil, že polícia zatkla muža pre podozrenie z prípravy zničenia lietadla a rozhodla sa tak po vypočúvaní letovej posádky.

Švédsky bulvárny večerník Expressen informoval, že muž asi po hodine od štartu v Dubaji utekal uličkou lietadla a kričal, že má bombu. Podľa slov hovorcu Näverberga však polícia nemá k dispozícii žiadne podrobnosti o výbušninách a odmietol sa ďalej k tejto správe vyjadriť.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies