Muž sa pokúsil upáliť pred Kongresom

NETKY.SK • 5 Október 2013, 12:42 • 2 min
Muž sa pokúsil upáliť pred Kongresom

WASHINGTON - Momentálne sa nachádza v nemocnici v kritickom stave.

slovakia

left justify in out

Pri americkom Kongrese sa v piatok pokúsil upáliť muž, informovala polícia. Stalo sa tak len deň po tom, čo neďaleko odtiaľ policajti zastrelili ženu, ktorá sa na aute pokúšala preraziť bezpečnostné zátarasy. Muž utrpel ťažké popáleniny, bol však pri vedomí, keď dorazila záchranka. Svedkovia uviedli, že muž sa len niekoľko metrov od Kapitolu na trávniku hlavnej promenády National Mall polial benzínom a zapálil. Na pomoc mu pribehli viacerí ľudia. Momentálne sa nachádza v nemocnici v kritickom stave.

K novému incidentu došlo po tom, ako policajti vo štvrtok po naháňačke zastrelili vodičku auta, s ktorým chcela preraziť zátarasy v okolí Bieleho domu. Žena odmietala zastaviť a vypálili na ňu preto niekoľko striel. Na políciu sa po zabití ženy spustila vlna kritiky. Bola totiž neozbrojená a údajne trpela popôrodnou depresiou. V jej aute sa navyše nachádzalo malé dieťa, ktoré však incident prežilo. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona