Muž sa po 14 rokoch stretol so svojím zatúlaným kocúrom

NETKY.SK • 23 Marec 2018, 10:14 • 2 min
Muž sa po 14 rokoch stretol so svojím zatúlaným kocúrom

Američan Perry Martin z floridského mesta Fort Pierce neveril svojim vlastným ušiam, keď mu zavolal jeden z tamojších útulkov s tým, že našli jeho zatúlaného kocúra Thomasa Jr. Teraz už 18-ročný maznáčik sa zatúlal pred 14 rokmi. Muž bol preto presvedčený, že je už po smrti.

slovakia

left justify in out

Martin sa kocúra ujal v roku 2002, píše denník Daily Mail. "Bol to tulák, jedného dňa sa objavil, tak som ho vzal k veterinárovi, kde dostal mikročip," povedal televíznej stanici WPTV-TV.

 

O ryšavého kocúra sa staral zhruba dva roky, kým mu po následkoch hurikánu Jeanne neutiekol oknom. "Mal mikročip, tak som dúfal, že ho niekto nájde a zavolá mi," povedal Martin.

Po čase sa zmieril sa s tým, že je po smrti.

 

O to viac bol prekvapený, keď mu pred pár dňami zavolali z organizácie Humane Society of Treasure Coast, ktorá sa stará o opustené zvieratá, že sa jeho kocúr konečne našiel.

 

"Akonáhle som ho uvidel, vedel som, že je to on. Len trochu zostarol, rovnako ako ja. Som presvedčený, že bol súčasťou nejakej rodiny a potom zase utiekol. Neverím, že bol celý čas na ulici," povedal Martin.

 

Kocúr má teraz 18 rokov a už zďaleka nie je taký silný ako predtým. Podľa Perryho sa mu však darí dobre, píše server Novinky.cz. "Odvtedy, čo je so mnou, stále len je, pije a neustále niekam chodí," dodáva Perry.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies