Muž sa oženil a odišiel na pracovnú cestu: Keď sa vrátil, zhrozil sa a požiadal o rozvod

NETKY.SK • 29 Jún 2018, 11:03 • 2 min
Muž sa oženil a odišiel na pracovnú cestu: Keď sa vrátil, zhrozil sa a požiadal o rozvod

Krátko na to, ako sa muž oženil zistil, že to pre neho zrejme nebola najlepšia voľba.

slovakia

left justify in out

V Indii fungujú svadby trochu inak ako u nás v Európe. Pomerne častým javom je, že sa mladomanželia prvýkrát vidia až priamo na svadobnom obrade, ktorý im vopred dohodnú rodičia, často už dlhé roky dopredu. Ani tu si niekedy poriadne nevidia do tváre, najmä ženích neveste, pretože je cudne zahalená závojom. Takéto manželstvá sú účelové a ich cieľom je zabezpečiť rodine mnohé výhody. O lásku ide v tomto prípade len zriedkavo.

 

Istému indickému ženíchovi sa nedávno prihodila nie veľmi príjemná vec. O jeho manželstve rozhodli rodičia, a tak si bral ženu, ktorú vôbec nepoznal. Počas obradu sa definitívne spečatili mnohé finančné záväzky, ktoré odteraz bude musieť muž bez ohľadu na situáciu plniť, no svoju nevestu ani tu nevidel. Na tvári mala závoj a bola výrazne nalíčená. Krátko po svadbe musel mladík pracovne odcestovať. Keď sa však vrátil ku svojej milej, nevychádzal z údivu.

 

Ind bol na služobnej ceste sedem dní. Po jeho návrate bolo dávno po svadobnom ošiali a aj nevesta si „urobila pohodlie“, preto sa netrápila s makeupom ani inými skrášľovacími procedúrami. Po tom, ako ju jej novopečený manžel takto zbadal, vyľakal sa. Neveste totiž rástli fúzy a mala pomerne hlboký hlas. Ženích sa tak vyľakal, že sa napriek všetkému rozhodol podať žiadosť o rozvod.

 

Úbohá žena svoje chybičky krásy pripustila, no odvolala sa na hormonálne problémy, ktorými dlhodobo trpí. Na súde uviedla, že takéto ťažkosti sú riešiteľné pomocou liečby, no domnieva sa, že ju manžel len využil na to, aby sa dostal k jej domu a následne ju z neho mohol vyhodiť. Podľa tamojších zákonov by však aj po rozvode musel platiť vysoké výživné pre ňu aj jej rodinu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona