Muž sa omylom vymkol v pivnom chladiacom boxe. Jeho reakcia pobaví

NETKY.SK • 31 Október 2017, 09:08 • 2 min
Muž sa omylom vymkol v pivnom chladiacom boxe. Jeho reakcia pobaví

Zamestnanci obchodu Kwik Trip v mestečku Marshield v americkom Wisconsine neverili vlastným očiam, keď prišli ráno do práce. V chladiacom boxe na pivo našli muža, ktorý stihol cez noc ochutnať množstvo nápojov. Keďže odmietol zaplatiť, hrozí mu obvinenie z krádeže.

slovakia

left justify in out

Tridsaťosemročný Jeremy Van Ert prišiel do obchodu na Central Avenue krátko pred polnocou, píše server Novinky.cz. Podľa vlastných slov sa nešťastne zabuchol v chladiacom boxe, ktorému sa hovorí pivná jaskyňa, pretože ponúka rôzne druhy piva. Medzi studenými nápojmi vydržal celú noc, počas ktorej začal postupne ochutnávať, čo mu prišlo pod ruku. Našťastie však toho veľa neskonzumoval. V miestnosti, kde sa teplota pohybuje tesne nad bodom mrazu, najprv vypil pol litra ležiaku a potom prešiel na plechovky alkoholického kokteilu Four Loko. 

 

Van Ert pravdepodobne nebol triezvy ani predtým, lebo stihol pováľať niekoľkok krabíc s pivom, z ktorých sa niektoré rozbili. Akonáhle ho zamestnanci na druhý deň vyslobodili, odišiel z predajne bez toho, aby za vypité nápoje zaplatil. Polícia ho preto stíha za krádež.

 

Výhovorky, že sa snažil iba prežiť mrazivú noc, označila polícia za nedostatočné. V čase, keď sa v boxe zabuchol, totiž ešte boli v predajni zamestnanci a box má priehľadné dvere, ktoré navyše nie sú zvukotesné. Keby chcel, mohol si pomoc privolať. 

 

A aj keď škoda, ktorú spôsobil, nie je veľká - dokopy asi 170 dolárov - skončí možno vo väzení. Van Ert bol už totiž dvakrát usvedčený z podpaľačstva a ďalších trestných činov a na slobode bol podmienečne. Jeho osud má teraz v rukách probačný úradník.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona