Muž sa nahneval: Rozmlátil 120-tisícové BMW, pretože mu ho nevedia opraviť!

NETKY.SK • 16 September 2013, 15:49 • 2 min
Muž sa nahneval: Rozmlátil 120-tisícové BMW, pretože mu ho nevedia opraviť!

FRANKFURT NAD MOHANOM – Keď sa vám pokazí nové auto môže to byť neuveriteľne frustrujúce. Keď sa vám neustále kazí auto, ktoré stálo 120-tisíc eur trochu vás to nahnevá. Tento muž však povýšil pojem byť nahnevaný na úplne iný level.

slovakia

left justify in out

Pourmohseni Hadi z Talianska spolu so svojím známym rozmlátili s obrovským kladivom a sekerou luxusné BMW M6 za 120-tisíc eur. Urobili tak na protest, kvôli opakovaným problémom s motorom auta. Aby na seba upozornil spravil to priamo pre budovou, kde sa koná najväčší autosalón na svete vo Frankfurte.

Hadi si BMW kúpil v roku 2008 a odvtedy s ním boli samé problémy. Podľa neho sa auto príliš triaslo, vrčalo a neprehadzovalo správne rýchlosti. „BMW v Taliansku a riaditeľstvo firmy v Mníchove si už 5 rokov prehadzujú zodpovednosť medzi sebou,“ povedal pre nemecký denník Bild. „Napísal som im dopis, ale neodpovedali mi. Toto je moja odpoveď!,“ dodal nahnevaný Talian a pokračoval: „Teraz sa cítim omnoho lepšie.“

Ak ho ešte raz odmietnu, rozmláti ďalšie auto pred nemeckým parlamentom. Hovorca BMW sľúbil, že firma začne problém pána Hadiho riešiť.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies