Muž s nožom, ktorý držal rukojemníkov v bruselskom supermarkete, je synom politika

NETKY.SK • 19 Október 2016, 16:52 • 2 min
Muž s nožom, ktorý držal rukojemníkov v bruselskom supermarkete, je synom politika

BRUSEL - Mladý muž, ktorý vošiel v utorok večer s nožom do jedného z bruselských supermarketov a zadržal v ňom rukojemníkov, je synom miestneho politika. Agentúra DPA o tom dnes informovala s odvolaním sa na belgické médiá.

slovakia

left justify in out

Podľa aktuálnych údajov zadržal nemenovaný násilník v predajni približne 30 zákazníkov, po zhruba dvoch hodinách sa však nechal zatknúť bez toho, aby kohokoľvek zranil. Starosta bruselskej časti Forest, kde sa tento incident odohral, sa následne vyjadril, že ide o syna jedného z členov tamojšieho zastupiteľstva. Polícia túto informáciu zatiaľ nepotvrdila.

 

Starosta Marc-Jean Ghyssels podľa miestnych médií uviedol, že daný člen obecnej rady sa prihlásil k svojmu potomkovi ešte v utorok večer v priebehu zasadnutia s tým, že už mnoho rokov trpí duševnými problémami. Polícia informovala, že zadržaný muž má 26 rokov, neposkytla však nijaké vyjadrenie ohľadne možného motívu jeho konania.

 

Podľa denníka Le Soir uložili tomuto mužovi podmienečný trest v súvislosti s lúpežným prepadnutím, krátko pred utorňajším činom však prišiel na policajnú stanicu a povedal, že chce ísť do väzenia.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies