Muž preskočil plot pred Bielym domom, zadržali ho psy

NETKY.SK • 23 Október 2014, 06:50 • 2 min
Muž preskočil plot pred Bielym domom, zadržali ho psy

WASHINGTON - Muža, ktorý v stredu preliezol cez ochranné oplotenie pred Bielym domom vo Washingtone, zastavili strážne psy tajnej služby, zabezpečujúcej ochranu sídla amerického prezidenta.

slovakia

left justify in out

Tajná služba v dôsledku incidentu Biely dom dočasne uzavrela. Informovala o tom dnes agentúra Reuters. "Psy ho (narušiteľa) dostali," uviedol hovorca tajnej služby. Na videozázname vidieť, ako agenti tajnej služby na trávniku pred Bielym domom obkľučujú zatiaľ neznámeho muža.
      

Biely dom patrí k najprísnejšie stráženým budovám sveta. Tajná služba sa v uplynulých rokoch snažila nájsť rovnováhu medzi ochranou prezidentskej rodiny a zachovaním prístupu verejnosti do priestorov Bieleho domu. Do úseku Pennsylvania Avenue pred Bielym domom zakázali prístup áut po bombovom útoku v Oklahoma City v roku 1995, ale chodci tam môžu naďalej.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies