Muž prepadol mladé dievča (17): Vrazil jej do nosa a vytrhol kabelku!

NETKY.SK • 11 Júl 2013, 11:48 • 2 min
Muž prepadol mladé dievča (17): Vrazil jej do nosa a vytrhol kabelku!

BRATISLAVA - Doposiaľ neznámy páchateľ lúpežne prepadol v stredu 10. júla približne o 19:30 v Banskej Bystrici 17-ročné dievča. Vyšetrovateľ začal trestné stíhanie vo veci zločinu lúpeže.

slovakia

left justify in out

Agentúru SITA o tom informovala banskobystrická policajná hovorkyňa Mária Faltániová. Muž dievča prepadol na Partizánskej ulici v Banskej Bystrici. Udrel ju do nosa, chytil za vlasy a stiahol na zem, kde ju dvakrát kopol do nohy, pričom si od nej pýtal bankomatovú kartu. Násilím sa jej snažil vytrhnúť kabelku, ktorú mala prevesenú cez plece a pridržiavala si ju rukami. Následne sa mu ju však podarilo vytrhnúť a z miesta ušiel. Dievča utrpelo zranenia s doposiaľ neurčenou dobou liečenia, po ošetrení zostala v nemocnici na pozorovaní. Muž jej krádežou kabelky, v ktorej mala peniaze a doklady, spôsobil škodu 55 eur. Za tento zločin, ktorý bol spáchaný na chránenej osobe, mu hrozí trest odňatia slobody na sedem až 12 rokov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies