Muž predstieral, že prišiel do kostola, potom ukradol bicykel

NETKY.SK • 15 Február 2016, 15:26 • 2 min
Muž predstieral, že prišiel do kostola, potom ukradol bicykel

TRNAVA – Priamo pri krádeži bicykla pri Bazilike sv. Mikuláša v Trnave zachytili zlodeja v nedeľu predpoludním kamery mestskej polície.

slovakia

left justify in out

Mestskí policajti ho po krátkej naháňačke zadržali a odovzdali kolegom z Policajného zboru. Muž sa zrejme nevyhne obvineniu z trestného činu krádeže, pretože vlani bol za rovnaký skutok potrestaný v priestupkovom konaní.


,,Muž v maskáčovej bunde, modrých džínsoch a čiernej šiltovke predstieral, že je účastník bohoslužby. V jednom momente pristúpil k odloženému a uzamknutému bicyklu a pákovými nožnicami, ktoré ukrýval pod bundou, prestrihol zámok bicykla. Keď ho vyrušili skutoční veriaci, od bicykla sa na krátku chvíľu vzdialil. Keď bol opäť "čistý vzduch", vrátil sa k stojanu a na odcudzenom bicykli odišiel smerom na Jeruzalemskú ulicu,“ popísal konanie zlodeja z Hrnčiaroviec nad Parnou zástupca náčelníka Mestskej polície v Trnave Ivan Ranuša. Celé toto konanie monitoroval operátor kamerového systému mestskej polície, ktorý informoval hliadky mestskej aj štátnej polície. Pre tie už nebol problém zlodeja za pomoci donucovacích prostriedkov spacifikovať.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies