Muž predával traktor, ktorý nemal, polícia ho obvinila z podvodu

NETKY.SK • 19 Február 2015, 14:40 • 2 min
Muž predával traktor, ktorý nemal, polícia ho obvinila z podvodu

POPRAD - Vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Poprade začal trestné stíhanie z prečinu podvodu, z ktorého na základe získaných dôkazov obvinil 19-ročného Jozefa z Lysej pod Makytou.

slovakia

left justify in out

Krajská policajná hovorkyňa z Prešova Jana Migaľová informovala, že obvinený mal na internete zverejnil inzerát, v ktorom uvádza, že predáva traktor značky Zetor za sumu 10.000 eur. 
     

„K inzerátu boli poskytnuté aj fotografie tohto pracovného stoja a telefónne číslo predávajúceho. Makytskolysan tak urobil napriek tomu, že nedisponoval žiadnym traktorom,“ zdôraznila hovorkyňa. Na tento inzerát reagoval muž z obce Poľanovce, ktorý na Jozefov účet zaslal 5000 eur s tým, že Jozef zabezpečí prevoz a odovzdanie traktora. Zvyšná časť predajnej sumy sa mala vyplatiť po prevzatí tovaru.  
     

„Napriek opakovaným telefonátom sa kupujúcemu už s predávajúcim nepodarilo spojiť, teda k odovzdaniu tovaru nedošlo. Jozefovi v prípade preukázania viny hrozí trest odňatia slobody na jeden až päť rokov,“ uzavrela Migaľová.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies