Muž predával pervitín, hrozí mu až 15-ročné väzenie

NETKY.SK • 7 November 2013, 10:47 • 2 min
Muž predával pervitín, hrozí mu až 15-ročné väzenie

BRATISLAVA/BANSKÁ BYSTRICA - Vyšetrovateľ v Revúcej obvinil z obzvlášť závažného zločinu nedovolenej výroby omamných látok a psychotropných látok, jedov a prekurzorov, ich držanie a obchodovanie s nimi 28-ročného Zoltána z obce Levkuška v okrese Revúca.

slovakia

left justify in out

Ako informovala banskobystrická policajná hovorkyňa Mária Faltániová, obvinený od augusta do novembra predával na rôznych miestach v Lučenci pervitín, ktorý aj sám užíval. Hovorkyňa informovala, že 5. novembra policajná hliadka pri cestnej kontrole našla u Zoltána 2,4 gramu neznámej látky. Výsledky expertízy potvrdili, že ide o pervitín, zo zaisteného množstva by sa dalo vyrobiť 43 až 175 jednorazových dávok. Obvinený muž putoval do policajnej cely a vyšetrovateľ spracoval návrh na jeho uväznenie. Keďže obvinený už bol za takýto čin odsúdený, hrozí mu trest odňatia slobody na 10 až 15 rokov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies