Muž postrelil svoju známu a zabil jej syna, sám spáchal samovraždu

NETKY.SK • 7 Júl 2012, 21:02 • 2 min
Muž postrelil svoju známu a zabil jej syna, sám spáchal samovraždu

Muž postrelil svoju známu a zabil jej syna, sám spáchal samovraždu - Krimi Päťdesiatšesťročný muž v českom Třinci v piatok večer postrelil svoju 45-ročnú známu a jej 26-ročného syna. Ten streľbu neprežil.

slovakia

left justify in out

img

Päťdesiatšesťročný muž v českom Třinci v piatok večer postrelil svoju 45-ročnú známu a jej 26-ročného syna. Ten streľbu neprežil. Útočník nakoniec namieril zrejme nelegálne držanú zbraň proti sebe a spáchal samovraždu. Informovala o tom spravodajská webstránka iDnes.cz. K streľbe došlo v dome, kam následne dorazili policajti. "Čo sa presne v byte odohralo, nie je dosiaľ celkom zrejmé. Okolo 19.00 h mali byť z bytu počuť výstrely," opísala udalosť krajská policajná hovorkyňa Soňa Štětínská. Policajti objavili postrelenú ženu a jej syna, záchranári oboch okamžite transportovali do nemocnice. Muž však vážnym zraneniam podľahol. "Mladík mal strelné poranenie brucha, guľka zrejme zasiahla slezinu," uviedol Ladislav Lang z krajskej záchrannej služby. Zomrel aj 56-ročný strelec, ktorý prišiel v piatok večer do bytu svojej známej. Žena a syn potom s najväčšou pravdepodobnosťou vybehli pred dom, zatiaľ čo ich strelec prenasledoval. Niekoľkokrát na nich vystrelil a oboch zranil. Nakoniec obrátil zbraň proti sebe. Ženu strely trafili do hrudníka a končatín, nezasiahli však životne dôležité orgány. Polícia prípad vyšetruje a preveruje motív činu, strelec mohol byť bývalým partnerom ženy, uviedol server iDnes.cz.

Zdroj:TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies