Muž postrelený pri policajnej naháňačke skončil v nemocnici

NETKY.SK • 11 Apríl 2014, 06:50 • 2 min
Muž postrelený pri policajnej naháňačke skončil v nemocnici

BRATISLAVA - Muža, ktorý dnes po policajnej naháňačke utrpel strelné poranenie stehna, previezli do petržalskej nemocnice na Antolskej ulici. Pre TASR to potvrdil hovorca záchranárov Boris Chmel s tým, že zranený bol pri vedomí.

slovakia

left justify in out

Hovorkyňa univerzitnej nemocnice Petra Stano Maťašovská pre TASR uviedla, že muž má priestrel ľavého stehna, pričom guľka netrafila kosť, prešla len mäkkými tkanivami. "Pacienta čaká pravdepodobne operácia, je však stabilizovaný a mimo ohrozenia života," povedala.
      

Krajský policajný hovorca Michal Szeiff informoval, že polícia prijala oznámenie o prenasledovaní osobného motorového vozidla zn. Opel Frontera krátko pred 17.00 h. Vodič bol podozrivý z páchania rôznej trestnej činnosti. Vozidlo smerovalo z územia Rakúskej republiky na územie SR.
      

Krátko po 17.00 h podozrivé auto spozorovala hliadka Policajného zboru na Panónskej ulici v Bratislave. Vodič na opakované výzvy hliadky nereagoval a snažil sa uniknúť. Hliadka za použitia strelnej zbrane a predchádzajúceho varovného výstrelu napokon vozidlo zastavila a muža obmedzila na osobnej slobode. "Vodič pri zákroku utrpel strelné poranenie dolnej končatiny, s ktorým bol následne prevezený do jednej z bratislavských nemocníc. Bližšie okolnosti prípadu sú v súčasnosti predmetom vyšetrovania," dodal Szeiff.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies