Muž porušil súdny zákaz lajkovaním na Facebooku

NETKY.SK • 13 August 2015, 13:06 • 2 min
Muž porušil súdny zákaz lajkovaním na Facebooku

BRATISLAVA - Istý Justin Bellanco, ktorému súd zakázal obťažovať a kontaktovať jeho bývalú priateľku April Holland, porušil toto nariadenie tým, že lajkoval videá a fotografie na profile 24-ročnej ženy na sociálnej sieti Facebook.

slovakia

left justify in out

Holland získala 28. júla na súde v okrese Luzerne nariadenie, ktorým Bellancovi zakázali obťažovať ju. Expriateľ ju totiž podľa jej slov prenasledoval, vyhrážal sa, že ju strelí do kolena, aby ju videl trpieť, a obťažoval ju i jej priateľov. Štvrtého augusta k tomuto nariadeniu pribudol ročný zákaz akokoľvek Holland kontaktovať.


Po tom, ako Bellanco, ktorý pochádza z mestečka Jenkins, lajkol 22 videí a fotografií na expriateľkinom facebookovom profile, sa žena obrátila na políciu v meste Pittston, kde žije. Muž sa totiž v tom čase zdržiaval neďaleko a sledoval ju, pričom policajtom tvrdil, že ide domov. Jenkins a Pittston sú pritom od seba vzdialené zhruba 10 kilometrov. Ochrancovia zákona muža zatkli, neskôr ho však prepustili na kauciu 5000 amerických dolárov (zhruba 4 480 eur). Pensylvánčan sa obhajoval tým, že netušil, že lajkovaním porušuje súdny príkaz. Na krku má teraz obvinenie z pohŕdania súdom.


Dvojica svoje problémy riešila súdnou cestou už aj v minulosti. Od apríla 2014 do apríla tohto roka sa Holland nesmela približovať k Bellancovi. Ten si súdny zákaz vybavil po tom, ako sa s expartnerkou pohádali a ona ho údajne škrtila.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies