Muž pod vplyvom alkoholu spôsobil dopravnú nehodu v Nacinej Vsi

NETKY.SK • 12 December 2016, 12:15 • 2 min
Muž pod vplyvom alkoholu spôsobil dopravnú nehodu v Nacinej Vsi

NACINA VES - Polícia obvinila z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky 34-ročného Žilinčana, ktorý v nedeľu (11. 12.) spôsobil v obci Nacina Ves v Michalovskom okrese dopravnú nehodu. TASR o tom dnes informoval košický krajský policajný hovorca Alexander Szabó.

slovakia

left justify in out

Podľa jeho slov zišiel vodič s autom mimo cestu, kde narazil do oplotenia rodinného domu a následne do betónového stĺpa elektrického vedenia. Ten sa po náraze ulomil, čím došlo k prerušeniu dodávky elektrickej energie do troch rodinných domov. Muž bol na mieste dopravnej nehody podrobený dychovej skúške na zistenie prítomnosti alkoholu v dychu s pozitívnym výsledkom približne 2,3 promile.

 

Podľa slov hovorcu bola celková škoda spôsobená pri dopravnej nehode vyčíslená na približne 3500 eur, k zraneniu osôb nedošlo.

 

V prípade dokázania viny hrozí vodičovi ročné väzenie.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies