Muž počul vo svojej hlave hlasy, preto nahlásil bombu v obchodnom dome

NETKY.SK • 12 Máj 2016, 11:53 • 2 min
Muž počul vo svojej hlave hlasy, preto nahlásil bombu v obchodnom dome

NITRA – V obchodnom dome v Šuranoch bola nahlásená bomba. Na číslo 112 zavolal v stredu 11. mája o 20.37 hodine neznámy muž, ktorý oznámil, že v obchodnom dome uložil bombu.

slovakia

left justify in out

Na miesto boli okamžite vyslané policajné hliadky, ktoré zabezpečili evakuáciu ľudí. Pyrotechnik a služobný pes so psovodom prezreli vnútorné priestory obchodu, ako aj okolie. „Celkovo zasahovalo 20 policajtov. Opatrenia boli ukončené krátko pred polnocou. Bomba sa na mieste nenašla,“ informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Nitre Božena Bruchterová.

 

Kriminalisti z Nových Zámkov krátko po skutku zadržali podozrivého 50-ročného muža zo Šurian. Ten ako dôvod svojho konania vyšetrovateľovi uviedol, že počul vo svojej hlave hlasy. Momentálne je podozrivý v cele policajného zaistenia a polícia vykonáva procesné úkony, skonštatovala Bruchterová. Vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície začal trestné stíhanie pre prečin šírenie poplašnej správy. Za tento skutok hrozí v zmysle trestného zákona trest odňatia slobody na jeden až päť rokov.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies