Muž pobodal mladú ženu, po čine sa sám zranil

NETKY.SK • 23 Júl 2012, 11:29 • 2 min
Muž pobodal mladú ženu, po čine sa sám zranil

Muž pobodal mladú ženu, po čine sa sám zranil - Krimi Pri záchrane života mladej ženy, ktorá utrpela bodno-sečné poranenia viacerých oblastí tela, najmä na hrudníku, bruchu, chrbtice a krku, dnes v Banskej Štiavnici zasahovali leteckí záchranári. Banskoby

slovakia

left justify in out

img

Pri záchrane života mladej ženy, ktorá utrpela bodno-sečné poranenia viacerých oblastí tela, najmä na hrudníku, bruchu, chrbtice a krku, dnes v Banskej Štiavnici zasahovali leteckí záchranári.
      "Banskobystrická posádka Vrtuľníkovej záchrannej zdravotnej služby AIR - TRANSPORT EUROPE letela do Banskej Štiavnice, kde od miestnej posádky rýchlej lekárskej pomoci prevzali 31-ročnú pacientku," uviedla k prípadu bez ďalších podrobností hovorkyňa leteckých záchranárov Sylvia Galajda.
      Leteckí záchranári ženu s podozrením na poranenie vnútorných orgánov po ošetrení transportovali do FNsP F.D.Roosevelta v Banskej Bystrici.
      Ako pre TASR uviedla banskobystrická policajná hovorkyňa Mária Faltániová, k zraneniu ženy došlo po útoku muža, ktorý sa po čine tiež zranil a aj on bol hospitalizovaný v nemocnici. "Polícia je v súčasnosti na mieste. Ďalšie podrobnosti o prípade budú známe neskôr," dodala.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona