Muž po zrážke s vlakom podľahol zraneniam

NETKY.SK • 11 Február 2014, 10:04 • 2 min
Muž po zrážke s vlakom podľahol zraneniam

KOŠICE – Po zrážke s vlakom prišiel v pondelok (10. 2.) v Košiciach o život muž dosiaľ neznámej totožnosti. K zrážke došlo krátko po 14.00 h na traťovom úseku staníc Kostoľany nad Hornádom a Košice. Podľa polície muž sedel na koľaji chrbtom k prichádzajúcemu vlaku.

slovakia

left justify in out

„Na výstražné zvukové znamenie rušňovodiča vlaku nereagoval. Ani napriek použitiu rýchločinného brzdenia rušňovodič nedokázal zrážke pre krátku vzdialenosť zabrániť,“ uviedol dnes košický krajský policajný hovorca Alexander Szabó.
      

Muža s ťažkými zraneniami previezla Rýchla zdravotnícka pomoc (RZP) do košickej nemocnice, kde vo večerných hodinách zraneniam podľahol. Požitie alkoholu u rušňovodiča polícia nezistila. „Poverený príslušník Policajného zboru (PZ) začal trestné stíhanie vo veci prečinu ublíženia na zdraví,“ konštatoval Szabó. Okolnosti nešťastia prešetrujú policajti odboru železničnej polície Krajského riaditeľstva PZ v Košiciach.





twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies