Muž po zrážke s nákladným vlakom zraneniam podľahol

NETKY.SK • 7 Marec 2017, 09:10 • 2 min
Muž po zrážke s nákladným vlakom zraneniam podľahol

KOŠICE - Na chránenom železničnom priecestí v úseku Košice - Kysak nákladný vlak v pondelok (6.3.) večer zrazil muža doposiaľ neznámej totožnosti. TASR o tom dnes informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Košiciach Jana Mésarová.

slovakia

left justify in out

"Podľa doterajších zistení sa muž tackal po priecestí aj napriek tomu, že závory boli spustené. Rušňovodič vlaku aj napriek použitiu výstražného zvukového znamenia a rýchločinného brzdenia nedokázal zrážke pre krátku vzdialenosť zabrániť. Muž po zrážke utrpel zranenia nezlučiteľné so životom. Rušňovodič bol podrobený dychovej skúške s negatívnym výsledkom," uviedla Mésarová.

 

Poverený príslušník oddelenia železničnej polície Policajného zboru Košice v tejto súvislosti začal trestné stíhanie pre prečin usmrtenia. "Bližšie okolnosti sú predmetom ďalšieho vyšetrovania. Totožnosť muža polícia zisťuje," dodala Mésarová.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Kalina
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies