Muž vypadol z 12. poschodia horiaceho bytu v Petržalke, je v kritickom stave!

NETKY.SK • 11 Apríl 2014, 15:44 • 2 min
Muž vypadol z 12. poschodia horiaceho bytu v Petržalke, je v kritickom stave!

BRATISLAVA - Muž po páde z horiaceho bytu na 12. poschodí v bratislavskej Petržalke je v kritickom stave.

slovakia

left justify in out

"Má mnohopočetné zlomeniny a vážny úraz hlavy," povedala pre TASR hovorkyňa Univerzitnej nemocnice Bratislava Petra Stano Maťašovská.
      

Bratislavčan, na ktorého tento muž spadol, má otvorenú zlomeninu predkolenia. "Čaká ho operácia," dodala hovorkyňa. Jeden zranený leží v petržalskej Nemocnici sv. Cyrila a Metoda na Antolskej, druhého ošetrujú v Nemocnici Ružinov.
     

Dymenie z bytu v paneláku na Holíčskej ulici ohlásili dnes dopoludnia. Ako uviedol bratislavský krajský policajný hovorca Michal Szeiff, na betónovej terase pred vchodom do obytného domu sa nachádzali dvaja muži s ťažkými zraneniami. Má ísť o Bratislavčanov vo veku 38 a 21 rokov.
     

"Na mieste udalosti zasahovali bratislavskí hasiči, ktorí po likvidácii požiaru odvetrali priestor bytu. V čase príchodu hasičov sa v byte už nikto nenachádzal," informovali z operačného strediska Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Bratislave. Spolu na mieste zasahovalo 13 hasičov so štyrmi kusmi hasičskej techniky.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies