Muž po 15 rokoch vykopal hrob svojej babky, aby mohol predať jej šperky

NETKY.SK • 2 August 2017, 18:13 • 2 min
Muž po 15 rokoch vykopal hrob svojej babky, aby mohol predať jej šperky

KENTUCKY - James Howard s kamarátom Tea Jay Lusterom vykopal hrob svojej babičky Emily Howardovej po 15 rokoch jej odpočinku, pretože si myslel, že bola pochovaná s množstvom drahokamov.

slovakia

left justify in out

Informácia o tomto príšernom čine šokovala celú rodinu. George Jude, vnuk Emily povedal miestnemu spravodajskému kanálu WSAZ v Kentucky, že spočiatku nevedeli, kto by sa mohol dopustiť takéhoto neúctivého konania. "Všetkých to veľmi zabolelo. Nečakali, že to urobil niekto z rodiny," uviedol George.

 

Vyšetrovatelia sa napokon dopracovali k Jamesovi a Jayovi, ktorí skončili v putách.  Obaja sa k činu priznali a boli obvinení z porušenia hrobu

 

img

 

Povedali, že sa snažili dostať do rakvy na cintoríne v okrese Martin Country, pretože verili, že nájdu šperky, ktoré by mohli predať. Poklop rakvy sa im však otvoriť nepodarilo. Hrob nechali rozrytý a odišli. Rodina poprela informácie, že by Emily pochovala so šperkami.

 

Pán Jude povedal, že James má pretrvávajúce problémy s drogami a je po uši zadlžený.

 

Oda Howard bol zdrvený faktom, že tento hanebný čin spáchal jeho vlastný syn. "Je dosť ťažké prežiť samotný pohreb, ale potom, keď o 15 rokov neskôr niekto vykope vašu matku, to je opovrhnutia hodné,“ povedal. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona