Muž opustil psa a za obojkom nechal odkaz

NETKY.SK • 12 Február 2018, 17:41 • 2 min
Muž opustil psa a za obojkom nechal odkaz

SANTA FE - Nie nadarmo sa hovorí, že pes je najlepší priateľ človeka. Pokiaľ mu poskytujete dostatočnú starostlivosť a lásku, vráti vám to dvojnásobne. O to bolestivejšie sú prípady, keď sa ľudia nevinných psíkov zbavujú a nechávajú ich napospas osudu.

slovakia

left justify in out

Rovnako ako v prípade mladej sučky, ktorú jej pán nechal pred obchodom s odkazom, ktorý vám zlomí srdce. Sučku nechal pán pred obchodom v meste Santa Fe v Novom Mexiku. S nevinným zvieraťom prišiel v aute, vyšiel von a šiel si do obchodu kúpiť kávu. Sučka na neho poslušne čakala, a keď vyšiel, nasledovala ho k autu. Muž ale jej prítomnosť ignoroval a z miesta zbabelo odišiel.

 

Opustené zviera zmätene Pobiehalo okolo obchodu a hľadalo svojho pána. Všimli si ho náhodní okoloidúci, ktorí na obojku našli smutný odkaz: "Som voľná, čakám šteňatá." Zavolali políciu a zmäteného psíka odovzdali do chovnej stanice, kde sa o opustené zvieratá starajú. "Stále nevieme, či je naozaj tehotná. Je ešte príliš skoro na to, aby sme to spoznali. Jej bezpečnosť ale majiteľa pravdepodobne nezaujímala," hovorí pracovníčka stanice. Informuje portál Boredpanda.

 

Sučka je teraz v dobrých rukách, ale pracovníci dúfajú, že čoskoro nájde nový domov a milujúceho majiteľa. Polícia stále hľadá informácie, ktoré by ich mohli doviesť k mužovi, ktorý fenku opustil. Väčšina majiteľov, ktorí opúšťajú svojich miláčikov, sa ľahko vyhýba spravodlivosti, ale polícia dúfa, že s pomocou verejnosti môže tento prípad dopadnúť inak.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona