Muž onanoval v Bratislave na Bajkalskej ulici, dostal stohodinový trest povinnej práce

NETKY.SK • 11 September 2014, 11:00 • 2 min
Muž onanoval v Bratislave na Bajkalskej ulici, dostal stohodinový trest povinnej práce

BRATISLAVA - Petra Z., ktorý v pondelok (8. 9.) onanoval v kríkoch na bratislavskej Bajkalskej ulici, odsúdil Okresný súd Bratislava II na stohodinový trest povinnej práce.

slovakia

left justify in out

Obvinený bol uznaný za vinného z prečinu výtržníctva podľa paragrafu 364 odseku 1 písmena e Trestného zákona a bol mu uložený spomínaný trest povinnej práce na sto hodín. Rozhodnutie je právoplatné. TASR o tom informoval hovorca Krajského súdu v Bratislave (KS) Pavol Adamčiak.

 

Pôvodne 48-ročnému Petrovi Z. hrozili tri roky väzenia. Do verdiktu súdu sa Bratislavčan nachádzal v cele policajného zaistenia.

 

"Poverený príslušník ho obvinil z prečinu výtržníctva. Vec sa realizovala v tzv. „super rýchlom konaní," informovala v utorok 9. septembra bratislavská krajská policajná hovorkyňa Tatiana Kurucová.

 

Orgány činné v trestnom konaní, ak ide o spáchanie prečinu s hornou hranicou, ktorá neprevyšuje tri roky, zadržanú alebo podozrivú osobu odovzdajú najneskôr do 48 hodín od zadržania súdu s tým, že zároveň je na súd podaná obžaloba spolu s celým spisovým materiálom k veci. Toto upravuje ustanovenie paragrafu 204 Trestného poriadku.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona