Muž nechcel ísť k lekárovi, vyhrážal sa záchranárom, že ich postrieľa

NETKY.SK • 20 Marec 2013, 14:44 • 2 min
Muž nechcel ísť k lekárovi, vyhrážal sa záchranárom, že ich postrieľa

BRATISLAVA- Pracovníci Rýchlej zdravotníckej pomoci dnes ráno zavolali políciu na Povraznícku ulicu v Bratislave, kde sa nachádzal muž, ktorý sa im vyhrážal zabitím. Polícia po príchode na miesto zistila, že sa v jednom z bytov nachádza 48-ročný Bratislavčan.

slovakia

left justify in out

Ako ďalej informovala bratislavská policajná hovorkyňa Tatiana Kurucová, muž telefonoval svojej lekárke s tým, že na vyšetrenie nepríde a ak lekári prídu za ním, bude strieľať a zabije aj seba. Policajti následne zistili, že mužovi už v minulosti vzali legálne vlastnené zbrane, ktorými však ohrozoval susedov. Na Povraznícku ulicu prišiel aj policajný vyjednávač, ktorý ho spolu so susedom prehovoril, aby im otvoril.

Keď otvoril dvere, držal v ruke nôž. Muž na výzvu polície, aby nôž odhodil, nereagoval. Policajti tak z dôvodu ochrany životov a zdravia využili rôzne prvky sebaobrany, muž pri tom spadol na zem a zranil si hlavu. Po použití donucovacích prostriedkov mu policajti nôž z rúk vyrazili. Počas akcie bol muž zrejme pod vplyvom alkoholu, záchranári ho následne previezli do nemocnice. Asistovala im pri tom aj polícia.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies