Muž nechal iba päťročnú vnučku samu v púšti: Na 'zlých ľudí' mala strieľať

NETKY.SK • 3 November 2015, 06:33 • 2 min
Muž nechal iba päťročnú vnučku samu v púšti: Na 'zlých ľudí' mala strieľať

PHOENIX - Muž z amerického štátu Arizona skončil v cele šerifa po tom, čo v nedeľu nechal svoju päťročnú vnučku samu v púšti s nabitou a odistenou pištoľou a inštrukciami, že na "zlých ľudí" má strieľať. Informovala o tom dnes agentúra Reuters.

slovakia

left justify in out

Paula Armanda Ratera (53) zatkli s podozrením zo spáchania dvoch zločinov - týrania dieťaťa a ohrozovania dieťaťa.


Podľa šerifa odišiel muž s vnučkou autom zo svojho domu v Buckeye neďaleko Phoenixu v nedeľu popoludní. Úradom ohlásili zmiznutie dieťaťa o štyri hodiny neskôr. V púšti ho napokon našla jeho matka a hasič, ktorý bol práve mimo služby. Dieťa držalo v rukách odistenú pištoľ.

 


"Dal jej zbraň a povedal, že na zlých ľudí má strieľať," povedal miestny šerif Joe Arpaio. "Neviem, ako má päťročné dieťa vedieť rozlíšiť medzi dobrým a zlým človekom. Ale tak jej to povedal," dodal šerif.


Ratera našli muži zákona neskôr v obchode. Tvrdil, že sa mu pokazilo auto, preto aj s vnučkou museli ísť kus cesty peši. Po čase sa však začala sťažovať, že ju bolia nohy, a tak ju nechal v púšti pod stromom. Priznal, že jej dal aj zbraň. On si vraj medzitým odskočil "na pár drinkov a cheeseburger".


Úrad šerifa vrátil dieťa jeho matke a o incidente upovedomil úrad sociálnej starostlivosti, dodáva Reuters.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies