Muž naviedol chlapca fajčiť marihuanu, potom ho fotil bez spodnej bielizne!

NETKY.SK • 30 August 2013, 09:20 • 2 min
Muž naviedol chlapca fajčiť marihuanu, potom ho fotil  bez spodnej bielizne!

BRATISLAVA/PREŠOV - Policajti chytili v Humennom muža, ktorý naviedol chlapca na fajčenie marihuany a potom ho fotil bez spodnej bielizne. O dve hodiny neskôr skončil v policajnej cele.

slovakia

left justify in out

Ako ďalej informovala prešovská policajná hovorkyňa Jana Migaľová, 38-ročného muža obvinili zo zločinu výroby detskej pornografie a tiež nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držania a obchodovania s nimi. Podľa polície obvinený muž v jednom z bytov v Humennom najprv ponúkol na fajčenie mladistvému Humenčanovi marihuanu. Obvinený potom chlapca údajne naviedol na fotenie pre časopisy pre mladých. "Pri samotnom fotografovaní ho naviedol na fotenie aj bez spodnej bielizne," uviedla Migaľová s tým, že vyšetrovateľ spracoval podnet na podanie návrhu na vzatie muža do väzby.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies