Muž napadol ženu v trolejbuse, pátrajú po ňom

NETKY.SK • 21 November 2014, 11:49 • 2 min
Muž napadol ženu v trolejbuse, pátrajú po ňom

BRATISLAVA - Neznámy muž v stredu 19. novembra okolo 16:00 napadol 20-ročnú ženu v trolejbuse č. 202 na zastávke Rajská ulica v Bratislave.

slovakia

left justify in out

Ako informovala bratislavská policajná hovorkyňa Tatiana Kurucová, žena utrpela povrchové pomliaždenie sánky a hornej pery. Polícia sa obracia na verejnosť so žiadosťou o pomoc pri pátraní po útočníkovi.

Podozrivého muža zachytili na zázname bezpečnostné kamery umiestnené v trolejbuse. Ide o muža vysokého asi 175 až 185 cm, strednej postavy. Na hlave mal sivú čiapku, oblečenú mal tmavomodrú bundu, červenú mikinu s kapucňou, čierne nohavice, čierne topánky, na chrbte mal sivo-červený ruksak. 

Akékoľvek informácie, ktoré by polícii mohli pomôcť pri jeho vypátraní, je možné oznámiť na linke 158, prípadne na ktoromkoľvek policajnom oddelení.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona