Muž nahlásil na mestskom úrade bombu, polícia ho už zadržala

NETKY.SK • 6 Jún 2013, 14:44 • 2 min
Muž nahlásil na mestskom úrade bombu, polícia ho už zadržala

BANSKÁ BYSTRICA - Mestský úrad v Banskej Bystrici museli evakuovať, pretože muž na linku 158 nahlásil, že v ňom vybuchne bomba.

slovakia

left justify in out

Na mieste zasahujú hasiči aj polícia, priblížila TASR banskobystrická krajská policajná hovorkyňa Mária Faltániová. "Podozrivú osobu zadržali. Ide o muža," uviedla Faltániová. Na mieste zasahujú hasiči, je tam vyšetrovateľ, psovodi, pyrotechnici a kontrolujú objekt, opísala Faltániová.

Podľa hovorkyne primátora Martiny Kanisovvej budovu mestského úradu evakuovali. "Všetci zamestnanci boli odvedení do bezpečia," dodala s tým, že samospráva poskytne viac informácií neskôr.

Hovorca Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Banskej Bystrici Erik Piater dodal, že v tejto súvislosti boli požiadaní o asistenciu a na výjazd išlo jedno hasičské auto.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies