Muž nafingoval svoj únos: Išiel sa opiť s kamarátmi!

NETKY.SK • 9 Október 2013, 18:00 • 2 min
Muž nafingoval svoj únos: Išiel sa opiť s kamarátmi!

EDINBURG – Američan Rogelio Andaverde (34) strašne túžil ísť sa so svojimi kamarátmi opiť do klubov a barov, že nafingoval svoj vlastný únos.

slovakia

left justify in out

Andaverde presvedčil svojich kamarátov, ktorí vtrhli do jeho domu v kuklách a so zbraňami v ruke. „Únoscovia“ vytiahli Andaverdeho z domu, naložili ho do nákladného auta a išli sa opiť. Jeho žena sa všetkému prizerala a vystrašená zavolala políciu.

Andaverde sa neskôr vrátil opitý domov a žene povedal, že ho únoscovia nechali ísť. Neskôr však k nim zavítala polícia, zobrala ho do väzby a obvinila ho z vymysleného únosu. „Teraz si môže usporiadať veľkú párty vo väzení. Na jednej strane je to vtipné, ale takisto sa dopustil závažného porušenia zákona,“ povedal šéf polície mesta Edinburg v americkom štáte Texas Guadalupe Trevino. „Množia sa nám prípady, falošných oznámení na políciu, a preto ľudí za to prísne trestáme. Nikdy som však nezažil, aby sa muž nechal uniesť len preto, aby sa dostal z domu,“ dodal Trevino.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies