Muž na východe šiel kradnúť, no uchýlil sa aj k niečomu horšiemu. Chladnokrvne zabil psa

NETKY.SK • 7 Apríl 2021, 17:26 • 2 min
Muž na východe šiel kradnúť, no uchýlil sa aj k niečomu horšiemu. Chladnokrvne zabil psa

Muž okrem krádeže chladnokrvne pripravil o život jazvečíka. Odvliekol ho do zadnej časti záhrady, kde ho uviazal na konár a nechal ho tam visieť.

slovakia

left justify in out

ô Okresného riaditeľstva Policajného zboru vo Vranove nad Topľou vyšetruje poľutovania hodný prípad bezcitného zlodeja, informuje o tom polícia na sociálnej sieti. 

 

Neznámy páchateľ v Nižnom Hrušove neoprávnene vošiel na pozemok jedného z rodinných domov. Na dome poškodil vstupné dvere garáže, odkiaľ ukradol náradie. To mu však nestačilo. 

 

"Páchateľovi táto ,,zlodejčina“ nestačila a uchýlil sa k desivej ohavnosti. Psíka – 5 ročného jazvečíka odviazal z jeho búdy, odvliekol do zadnej časti záhrady, kde ho uviazal na konár a nechal ho tam visieť. Pes bohužiaľ zahynul," informujú policajti. 

 

KRUTÝ ZLODEJ: VYKRADOL GARÁŽ A CHLADNOKRVNE UMLČAL PSÍKA Vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva Policajného zboru vo...

Uverejnil používateľ Polícia SR - Prešovský kraj Streda 7. apríla 2021


Bolo začaté trestné stíhanie vo veci prečinu porušovanie domovej slobody spáchaného v súbehu s prečinom krádeže a prečinom týranie zvierat. Páchateľovi v prípade vypátrania a preukázania viny hrozí trest odňatia slobody až na päť rokov.
 

"Pokiaľ viem, je núdzový stav a päť rokov za toto? Za hamburger v hodnote 2€  človek dostal skoro 10 rokov," rozčuľujú sa komentujúci pod príspevkom. 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Miloš Cíbik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies