Muž, na ktorého zaútočil žralok pri surfovaní, útok neprežil

NETKY.SK • 24 Október 2012, 08:22 • 2 min
Muž, na ktorého zaútočil žralok pri surfovaní, útok neprežil

Muž, na ktorého zaútočil žralok pri surfovaní, útok neprežil - Svet Surfista zahynul v utorok pri útoku žraloka v blízkosti pláže pri americkej leteckej základni Vandenberg na kalifornskom pobreží. Svedkom útoku žraloka bol podľa miestnych policajných zdr

slovakia

left justify in out

img

Surfista zahynul v utorok pri útoku žraloka v blízkosti pláže pri americkej leteckej základni Vandenberg na kalifornskom pobreží.

Svedkom útoku žraloka bol podľa miestnych policajných zdrojov jeden z priateľov obete, ktorý ju z vôd oceánu následne vytiahol, informovala agentúra AP.

Obeti, 38-ročnému mužovi, poskytli prvú pomoc, privolaný lekár však na mieste konštatoval už len smrť. Ďalšie podrobnosti doposiaľ neboli zverejnené. 

Úrad miestneho šerifa informoval, že prípad je v štádiu vyšetrovania a zisťuje sa aj druh žraloka, ktorý na muža pri surfovaní zaútočil.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies