Muž, na ktorého sa prevrátil traktor, poraneniam podľahol

NETKY.SK • 26 August 2017, 11:05 • 2 min
Muž, na ktorého sa prevrátil traktor, poraneniam podľahol

ŽILINA/ BRATISLAVA - Muž, na ktorého sa prevrátil traktor, poraneniam podľahol. Posádka leteckých záchranárov zo Žiliny v piatok vo večerných hodinách zasahovala v Oravskej Lesnej, kde sa v časti Flajšová na lesnej ceste prevrátil traktor s vlečkou.

slovakia

left justify in out

Ako agentúru SITA informovala hovorkyňa leteckých záchranárov Zuzana Hopjaková, záchranársky vrtuľník pristál neďaleko miesta udalosti.

 

„V traktore sa viezli dvaja muži. Jedného z nich pri prevrátení zasiahla kabína traktora. Utrpel rozsiahle poranenia, ktoré boli nezlučiteľné so životom a lekár mu už nedokázal pomôcť. Na mieste musel, žiaľ, konštatovať úmrtie," uviedla a dodala, že druhý muž utrpel ľahšie poranenia a odreniny po tele.

 

„Po poskytnutí primárneho ošetrenia bol v spolupráci s hasičmi a príslušníkmi polície terénnym vozidlom prevezený k vrtuľníku a po preložení na palubu bol v stabilizovanom stave letecky prevezený na úrazový príjem nemocnice v Dolnom Kubíne," informovala.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies